Sabine4

Hey, wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn blog! Kook met Plezier is een foodblog waar ik minimaal 1 keer per week een recept of food gerelateerd artikel met je zal delen. Daarnaast geef ik je ook regelmatig een kijkje in mijn leven met wat persoonlijke posts.

Ik ben Sabine, 27 jaar oud en heel erg gelukkig met mijn (bijna) man Hans en dochtertje Emilia van bijna 1 jaar. Als klein meisje vond ik het altijd al reuze interessant en leuk om
gezellig bij mijn moeder te zitten wanneer zij aan het koken was. Ik volgde het op de voet en als ik het kon en mocht, dan hielp ik haar. Vaak was ik met mijn neus boven de pannen te vinden of zat ik op de grond voor de oven, te kijken naar het gerecht dat daar heerlijk aan het bakken was. En, als mijn moeder even weg liep bij het fornuis, kon ik het niet laten om stiekem alvast even te proeven.

Maar echt zelf koken dat deed ik nog niet. Dat kwam pas later, toen mijn broers en ik voor het eerst alleen thuis mocht blijven terwijl mijn ouders samen op vakantie gingen (feest!). We kregen boodschappengeld en moesten dus zelf ons eten verzorgen. En wat ga je dan doen? Hamburgers bakken natuurlijk! En wie doet dat dan? Ik natuurlijk, want ik heb mijn moeder zo vaak zien koken en bakken.. dat kan ik vast wel! Héérlijke burgers werden het: zwart van buiten en rauw van binnen. Oké, ik was dus toch niet zo’n keukenprinses. Eten is één ding, koken een tweede. Ik dacht, dat moet anders.

En sindsdien ben ik me gaan verdiepen in koken, bakken en alles wat met lekker eten te maken heeft. En ben ik ontzettend van koken gaan houden. Ik verslind kookboeken, kan uren achter elkaar in de keuken staan en geniet ervan wanneer mensen van mijn maaltjes genieten. Mijn man, mijn dochtertje, familie, vrienden.. ik vind het super leuk om voor mensen te koken.

En nu wil ik graag mijn recepten ook met jou delen, ik hoop dat het je zal smaken en dat je net zoveel plezier beleeft aan het bereiden (en eten!) ervan als ik. Want koken is LEUK!

Cooking with love

Op Kook met Plezier deel ik lekkere en makkelijke recepten voor allerlei gelegenheden. Dagelijkse kost, feestelijke maaltjes, snacks, taarten, toetjes, soepen, lunches, diners en nog veel meer. Voor ieder wat wils! Kijk lekker rond en laat je inspireren!

Geniet!

Liefs,
Sabine

 

2 Comments on Over Sabine

 1. Marianne Mater-Heinen
  20/10/2015 at 15:12 (2 jaar ago)

  Dat ziet er gelikt uit. Wat een mooie blog, daar loopt het water van in- en uit de mond.
  Ga zeker wat van je recepten uit proberen. Veel succes en kookplezier hiermee.
  Lieve groet, Marianne

  Beantwoorden
 2. Alies Hendriksen
  20/10/2015 at 23:33 (2 jaar ago)

  Hoi Sabine,

  Wat een mooie blog!
  Ik heb als vriendin al een hoop lekkere gerechten mogen proeven!
  Veel succes met bloggen!

  Liefs Alies

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *